2012. április 6., péntek

R-E-U-S-E mire jó a fa?

Nézzünk pár érdekességet, mire lehet felhasználni a maradék fa anyagot. 

Farönk felhasználásával készültek ezek a hangulatos mécsestartók, én szívesen elfogadnám őket, csupán váltogatnám a mécses színét benne, meg alkalomnak megfelelő szalaggal díszíteném, például piros mécses, szívecskés szalag Valentin napra, vagy sárga mécses, világoskék szalag, apró kagylókkal díszítve nyárra.

etsy shop
Mostanában egyre több ötletet látok, mit lehet kihozni egy raklapból.
raklap fogas elkészítése
Ez aztán az egyedi előszobafal. Igaz, ez férfi munka, de azért itt az elkészítési útmutató, lehet nyaggatni az ügyes kezű férfi családtagokat.
natúr raklap képtartó
Nekem ez is nagyon tetszik, főleg azért mert megmaradt a natúr jelleg.
egyedi mozi szoba
Ez az abszolút kedvenc, bár előbb kellene egy hatalmas szoba, amit be tudnék ezzel rendezni. Mindenesetre az ötletet tárolom, hátha egyszer :)

A következő már inkább nekünk, nőknek való ötlet. 
csésze tartó új funkciói
Fogadni mernék, hogy szinte minden háztartásban van ilyen, vagy hasonló csésze tartó, amit nem használ senki semmire. Hát most itt van néhány ötlet,hogy ne porosodjon valahol a polcon, inkább fogjuk be praktikus tárolásra.
Ez a kis meleg ház pedig egy igazi különlegesség-igaz ez nem csak fa, hanem üveg újrahasznosítás is-, nem kevés ideig tarthatott összegyűjteni ennyi, már használaton kívüli ablakot, de megérte, annyi biztos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése