2013. október 19., szombat

Pillangó faldekoráció, fekete- Black 3D butterfly wall

Ismét fal dekoráció készül, nem tudom ki ismeri a Gossip Girl sorozatból oly népszerű, fekete pillangós dekorációt. Mi tesómmal rögtön beleszerettünk, amikor feltűnt a filmvásznon, most egy kedves megrendelőnk ezt szeretné elkészíteni, amihez legyártottam neki 3 féle és 3 méretű pillangókat.
Íme az eredeti a sorozatból. 

Most épp feketében fognak készülni, de természetesen mindenkinek a saját ízlése is meghatározó, nem beszélve a környezetről, ahova a dekoráció készül. 
Én nagyon élvezem, hogy olyan dekorációk készülnek, amihez az alapot készítjük el, a befejezéshez viszont a megrendelők, vagyis a Ti kreativitásotok szükséges, így lesz minden alkalommal teljesen egyedi alkotás :)
Az első adag, amikor a gépből kijött :) Először készítettem a képen a sarkokban látható pillangó design-t, de fantasztikusan néz ki. 


Szerintem mindhárom pillangónak nagyon jó a formája, jól fognak mutatni a falon. Azzal, hogy több design-t választunk és több méretet, természetesebb hatást tudunk elérni. Ha még figyelünk arra is, hogy kicsit szabálytalanok legyenek a távolságok, ne legyen a falon a minta szimmetrikus, akkor végképp olyan lesz, mintha pillangók hada szállta volna meg a falunkat. 

Fehéret nálunk még nem kért senki, de ezt megmutatom, mert szuperül néz ki:
diy butterfly wall decor
A blog magyar, bekukkanthattok tippekért. Itt a készítő maga vágta ki a sok-sok fehér pillangót, ami beletelt jó pár órába. Ha szeretnél készen hozzájutni, rendelj a Creative-woman oldalunkon, egyéb formákból is választhatsz: szív, virág, szitakötő, stb.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése