2012. november 4., vasárnap

Ünnepelek: 100 bejegyzés! - I celebrate: 100 posts wow!

Eljött a 100-ik bejegyzés....ami számomra hihetetlen, de igaz.

A kreativitás, az alkotás fontos eleme az életemnek. Megnyugtat, felvidít, örömet okoz. A világunk tele van küzdelemmel, nehézséggel, mindenki tele van problémával. Éppen ezért fontos megtalálnunk azt, ami kikapcsol. Nekem ez a kreativitás sok sok formában, van amit már kipróbáltam, van amit rendszeresen használok, van ami még felfedezésre vár.

Ti, akik olvassátok a blogomat, velem tartotok facebookon( Creative woman), bizonyára szintén így éreztek, keresitek az ötleteket, a kikapcsolódást. Megígérem, hogy továbbra is itt leszek, inspirálok, ötleteket adok, maradjatok velem, ha úgy gondoljátok osszátok meg a blogomat, csatlakozzatok facebookon.

A blogíráson keresztül és az internet adta lehetőségeknek köszönhetően felfedeztem szuper blogokat, külföldi alkotókat, webshopokat, melyeket szeretek megosztani mindenkivel.

Szívesen veszem a hozzászólásokat, miből szeretnétek többet, tetszik-e amit itt találtok.

Amit ígérhetek mindazoknak, akik továbbra is velem tartanak: sok-sok szuper, egyedi, vicces, elképesztő, érdekes bejegyzés. Kreativitás minden szinten, inspiráció napról napra, minél többféle technika, egyre több általam készített kreatív dolog bemutatása, valamint alapanyagok hétről hétre bővülő készlete Meska boltomban.

A VILÁG TELE VAN KREATIVITÁSSAL, HASZNÁLD TE IS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése