Palacsintára mindenkinek megvan a maga, vagy a családja által bevált tésztarecept. Viszont nem mindegy hogyan tálaljuk.
Sokak kedvencét, a túrós palacsintát is fel lehet dobni, egy kis ízesítéssel és a tálalással is.
Citromos-túrós palacsinta |
A szederhab elkészítése nem túl nehéz, viszont a színe és fanyar íze miatt egész különleges töltelék, valamint igen kreatívan lehet tálalni is.
Szederhabos palacsinta |
A "csodapalacsinta" elkészítése már több türelmet és időt igényel, de én abszolút kedvet kaptam az elkészítéséhez.
"Csodapalacsinta" |
Ez a torta nekem nagyon tetszik, de én magam nem vagyok-még- annyira ügyes, hogy bevállaljam, viszont aki már nagy sütős a konyhában, annak jól jöhet ez a recept.
A következő pedig egy krém recept, amit muffinra tudunk használni, én itt Angliában nagyon megszerettem a cupcake-et, ami lényegében muffin, csak sokféle krémmel és egyéb aprósággal díszítve a tetejét( én nagy krém-párti vagyok).
Gesztenye mousse torta |
A következő pedig egy krém recept, amit muffinra tudunk használni, én itt Angliában nagyon megszerettem a cupcake-et, ami lényegében muffin, csak sokféle krémmel és egyéb aprósággal díszítve a tetejét( én nagy krém-párti vagyok).
Epres krém recept |
Ha pedig készen megvásárolható desszertre vágyunk, akkor Sugarshop:
SUGAR shop |
Minden Anyukának nagyon szép napot!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése