2012. május 12., szombat

Házi készítésű pecsétnyomók

Szerintem mindenkinek van olyan élménye gyerekkorából, amikor krumpliból vagy almából csinált a suliban vagy anyukájával pecsétnyomót. Jópofa volt, szerintem nincs olyan gyerek aki ne élvezné. NA hát ezeket a kellékeket most újra elővehetjük, meg még pár úja is, és készülhetnek az ötletes minták.

ötlet innen
Itt is van rögtön az alma: textilfesték+ fél alma+ táska= egyedi bevásárló táska. Ha jól válogatjuk a színeket, nagyon trendi lesz.
ötlet innen
A következő ötlet is egyszerű és filléres: ceruza, aminek van a végén radír+ sniccer,amivel háromszögre formázzuk. A blogban találhattok képeket, milyen szuper képeslapokat, vagy akár ajándékcsomagolást készíthetünk vele.

ötlet innen
Az elmúlt időszakban igen népszerű bajusz minta és a csókos párja: radír+sniccer+ egy kis kézügyesség.
ötlet innen
Az én apukámnak nagyon sok szerszáma, mindenféle ketyeréje van, ehhez az ötlethez az ő ládáiban néznék szét, és ha találnék valami jópofa formát, már fel is használnám a pecsétnyomó elkészítéséhez.
ötlet innen
Az utolsó ötlet pedig ez a mintanyomó: fonal + kocka amire rátekergetjük. Szuper textúrát ad ki, ha egymás mellé sokszor nyomkodjuk oda, én el tudnám képzelni színesben is, szuper felület kerekedne belőle. 

A fenti ötletekből látszik, hogy felnőttként is nagy hasznát vehetjük a pecsétnyomóknak, nem beszélve arról, hogy élvezetes elfoglaltság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése