2012. március 7., szerda

Gombolkozzunk

Szerintem a gomb nagyon jó alapanyag. Igen, régen nem volt több funkciója, mint összetartani a pulcsink két felét, vagy a táskánkat zárni vele.
Mostanában azonban elég divatos is lett, aminek én nagyon örülök, mert jól néz ki, ráadásul nagyon jópofa dolgokat lehet csinálni belőle. Nem mondom, hogy színházba kéne menni egy gombos kiegészítőben,de hétköznapra nagyon jó viselet.

Számomra meghökkentő volt elsőre, de bizony csokrok is készülnek már gombból. Szalagokkal valamint filccel egészítik ki, igazán látványosak és különlegesek, és nem utolsó sorban sosem hervadnak el.
firstfrostdesigns
MissJenniferRae
Nem tudom ki mennyire vállalná be esküvői csokornak, de attól azért nem kell tartani hogy egy nap arra ébrednénk, hogy már nem divat élő virágból csokrot csináltatni.







amysewsit
Természetesen vannak hajpántok is gombból, akár egy külön post is lehetne, mert sokféleségük végtelen, most csak a kedvencemet mutatom meg, nekem ez viszi az eddig látott gombos hajpántok közül a pálmát, ezt nagyon szívesen bevenném a gyűjteményembe. 









 Vannak nagyon jópofa ékszerek is, ehhez is szuper a gomb. realicoul
kitűző

karkötő

nyaklánc
















LaVBoheme
Ha pedig tetemes mennyiségű gombot halmoztunk fel, érdemes ajtódíszt készíteni. 


A szívecske örök kedvenc, a két koszorú elvileg karácsonyinak van írva, de szerintem sokkal inkább bohókás hangulata van, mint ünnepi. 





SnowFish





















 
Nagyon ötletes a gomb mágnes szett, jól mutat ha így tesszük fel a cetlijeinket a mágnestáblánkra vagy a hűtőnkre. Ráadásul mindenkinek akad otthon pár felesleges gombja, amire csak mágnest kell ragasztani.


KookaburraKraft

És még ez is csak töredéke azoknak a jópofa dolgoknak, amikre a gombokat használni tudjuk, elő tehát a régi varrós dobozzal, tessék böngészni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése