2012. március 19., hétfő

Gyertya, az örök dekoráció- Candle decorations

Itt a tavasz, közeleg a nyár, én folyamatosan használom az esti órákban a gyertyáimat. Nagyon szeretem az ötletes mécsestartókat, gyertyatartókat, tulajdonképpen minden évszakra vannak csudajó ötletek. 
Ha körbenézünk otthon, akkor találhatunk elég sok alapanyagot gyertyakészítéshez, gyertyatartóhoz. Most adok egy-két tippet. 

kép innen
Ez inkább nyári, bár manapság már tavasszal is vannak esték,hogy kiülhetünk. Alkalmas mindenféle üveg, fém kiskosár, vagy használjuk a fantáziánkat mi minden még, bele mécsesek, felakaszthatjuk akár natúr zsinórra, vagy szalagokra és kész a hangulatos díszítés.
ötletek innen

Ez pedig azért nagyszerű ötlet, mert mindenkinek vannak otthon hiányos készletei, felesleges csészéi, kis táljai, amiket nagyszerűen lehet használni dekorációként, ráadásul ha kiég a gyertya, újra önthetünk bele, tehát többször használatos.

Mostanában igen népszerű lett, hogy az úszómécses alá, mellé virágot tegyünk a vízbe, ami szerintem azért nagyszerű ötlet, mert bármilyen üveget változatossá tehetünk minden alkalommal, hiszen a hangulatot változtathatjuk aszerint, milyen virágot használunk. Eredetileg ezeket esküvőkre ajánlják, de szerintem bármilyen alkalmat feldobhatunk vele, hiszen nem igényel pár percnél többet az előkészítése.
Ez pedig szintén egy "olcsó" ötlet, hiszen pohara mindenkinek van otthon, bármikor előkaphatjuk és használhatjuk dekorációként, ha van otthon esetleg valamilyen dekorkavicsunk is, akkor még egy kicsit feldobja a poharainkat.

Remélem adtam néhány ötlet, kiindulási pontot, amivel hipp-hopp összedobhattok egyedi gyertya dekorációkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése