2012. február 2., csütörtök

Jön a szívecskés ünnep- Valentine's day is coming

Személy szerint oda vagyok az ünnepekért. Bár a Valentin nap kicsit vegyes érzelmeket hoz ki belőlem…mert hát a szerelmesek ünnepe, de mi a helyzet ha éppen szinglik vagyunk?


Erre a válaszom egyszerű: akkor is ünnepeljük a Valentin napot! Én ezt teszem már évek óta drága Hugimmal és anyukámmal. Kiválasztunk egy jó kis vígjátékot, rendelünk valami finom vacsit és persze nem maradhat el egy kis szívecskés, pink-piros díszítés sem- amúgy mondhatni nem kedvelem a piros színt,de ezen az egy napon minden évben akármekkora dózisban elfogadom. Elvégre szeretünk ünnepelni, miért ne hozzuk ki ebből a napból is a legtöbbet? Süthetünk együtt a kisebbekkel, tölthetjük az estét a barátainkkal. Miért ne? Az ünnepek lényege, hogy jól érezzük magunkat és örömet szerezzünk.


Íme néhány ötlet, hogyan „szívecskézzük be” világunkat erre a napra.
Ezt a képeslapot egyszerűen elkészítheted otthon, nem kell más csak ragasztó, kartonpapír, gombok, amit akár a rég nem használt pólódról is levágatsz, valamint pár sor, ami a szívedből szól annak, akinek küldöd a lapot. Szerintem bármelyik barát, családtag vagy a párod is nagyon örülne ennek.

 

Ilyen kő szívem nekem is van, biztos sokan ismeritek már,klasszikus darab, itt Angliában már 99 penny-ért lehet kapni és még aranyos zacskót is adnak hozzá.

A szív örök szimbólum, így nem csoda ha nagyon sok ékszernél felbukkan, Valentin nap ide vagy oda.

http://meska.hu/Shop/index/7629

Évi kézzel készített ékszereit csak most fedeztem fel, nektek hogy tetszik?





Ezek pedig már Barbi munkái, amik első ránézésre lenyűgöztek.



Itt találod őket: http://meska.hu/Shop/index/8333

Ez pedig egy személyes élmény, Hugicám várt egyszer így haza. Hát lehet ennél édesebb a Valentin nap?

Heart muffins for Valentine's day


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése